Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A "trollokkal" mit kellene tenni?

Klanwarrior kérdése:

A "trollokkal" mit kellene tenni?

Figyelt kérdés

Szerintem jó ötlet volna azokat az accountokat, amelyek a hasznos válaszadási rátája nem éri el a 30%-ot instant kitiltani a gyakoriról ip bann formájában, hiszen ezek azok az emberek, akik normális válaszadásra képtelenek, ellenben az mások idegeire mennek, és ebből merítenek szórakozást. (Főleg a nyáriszünetben.)

Mit gondoltok?

2017. júl. 11. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem tudják megoldani hogy egy kitiltott tag 2 perc alatt visszaregisztráljon, csak tűzoltás a tiltogatósdi de nem megoldás. Semmit nem ér az IP ban.
2017. júl. 11. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

És mégis miből gondolod, hogy az ő válaszuk nem hasznos?

És miért lennének trollok? Nekem sincs magas %-om, aminek egyszerűen az az oka, hogy mindig őszinte választ adok, és nem azt írom, amit a kis nyomi tinédzser hallani akar.

Ettől még nem vagyok troll. Én intelligens vagyok kiemelkedő IQ-val, ő meg egy kis szerencsétlen önigazolást kereső gyenge ember. Most komolyan szerinted ezért kéne kitiltani innen bárkit is? Nevetséges.

2017. júl. 11. 11:52
 3/11 A kérdező kommentje:

Az 59% nem egyenlő a 30%-kal.

Ha valakinek 30% alatt van az értékelése, az nem az őszintesége miatt van.

2017. júl. 11. 11:57
 4/11 PresidentEvil ***** válasza:

.

Ha egy trollt kitiltasz, azonnal újraregel vagy csak vállat von és bejelentkezik a meglévő másik nyolc accountja egyikével. Ha az IP-jét letiltod (ami jó eséllyel dinamikus és félóra múlva már máshoz tartozik), másokat szívatsz meg. Teljes mértékben nem tilthatod ki őket, legfeljebb ha személyesen felkeresed és agyonvered, de hát ez nem járható út.

A trollokat meg kellene jelölni, legyen olyan lehetőség a kérdés/válasz jelentésénél, hogy az illető trollkodik. Ha sok bejelentés érkezik, az illetőnek rengeteg 0%-os válasza van és az aktivitásából látszik, hogy tényleg troll, szépen meg kell vonni tőle a válaszokra való szavazás lehetőségét, a neve mellett legyen ott a TROLL felirat és a válaszait el lehessen tüntetni a listából egy "Ne mutassa a trollok hozzászólásait" opcióval, így aki nem akar szembesülni a hülyeségeikkel, nem lát belőlük semmit.

Könnyen megoldható lenne, de senki sem fogja megoldani, mert a trollok forgalmat generálnak, több oldalletöltést, többször jelennek meg a hirdetések, tehát nem fognak tenni ellenük semmit. Az utóbbi években rengeteg jó ötlettel találkoztam, hogyan lehetne jobbá tenni az oldalt. Soha egyik ötletből sem lett semmi...

2017. júl. 11. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy beugratós kérdés.

Olyan ötlethez vársz hozzászólást, ami nincs. Szerinted, jó ötlet volna; eszerint: ha volna, akkor volna jó ötlet, ami azt jelenti, hogy nincs is ilyen ötlet.

Nos, ha volna ilyen ötlet, más szempontok szerint is lehetne minősíteni, minthogy jó, vagy rossz.

Például úgy, hogy haszontalan, értelmetlen, az észbevillanás pillanatában elvetendő; felesleges további időt tölteni vele. Mint minden más ötletnél, ami meg nem valósítható, esély sincs rá.

Vitathatod a megvalósíthatatlanságát – és emiatti feleslegességét -, nem fogok vitatkozni.

Írhatnám, hogy meglátjuk. Csakhogy lehetetlen lesz meglátni.

Ami viszont nem csak volna, hanem lesz:

- éjfél után kapsz a kérdésért 3 pontot,

- kapsz 3-5 választ (az sem mind támogató),

- és a kérdés hamarosan még az alkategória kérdés-listájának első lapján sem lesz látható; elvész, elfelejtődik, a többi GYK módosító-javaslatos álkérdéshez hasonlóan.

Mint neked nem tetszőt, minősítheted a válaszom trollkodásnak, de nem az. Nem a tárgyhoz nem tartozó, ráadásul helytálló. Ha nem hiszed is, meglátod.

2017. júl. 11. 13:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinálni, mert akármilyen tiltási rendszer halott, ha egyszer nyílt az oldal és újraregisztrálnak. Az oldalt pedig nem zárhatod be.

Amióta net van azóta trollok is. Legyél náluk okosabb és ne húzd fel magad.

2017. júl. 19. 23:47
 7/11 anonim ***** válasza:
A trollokat könnyű kiszúrni. Így ezért szerintem csak az idejüket pazarolják és a tárhelyet. Nyilván nem tiltják ki innen mert ők is potenciális célpont mint mi, fogyasztók és ugyanúgy olvassák itt a reklámokat.
2017. júl. 29. 00:47
 8/11 anonim ***** válasza:
57%

Port-ról is ki kéne tiltani őket.

Sajnos engem gyakran packázott azon az oldalon egy troll.

Egyfolytában engem fikázott, minden ok nélkül. Egyik kedvenc zenekarom a Slayer, azt is egyfolytában szidta, mert valahonnan tudta, hogy szeretem.

Borzalmas volt.

Mindig is megvetettem a trollokat, de azt a kis mocskot kifejezetten gyűlöltem.

Ráadásul mindig letörölte magát és pár perc múlva új néven jelentkezett be.

Hál' istennek már egyikünk sincs fent (mert én letöröltem magam onnan, azt a kis g..ci-t meg remélem letiltották onnan).

Mondjuk láttam, hogy más felhasználókat is ugyanúgy szidott és pocskondiázott, de ezeken a hozzászólásokon már csak elröhögcséltem magam, mert legalább nem nekem szóltak (legszebb öröm a káröröm :D)

A trollokat mindenhonnan le kéne tiltani, az összes weboldalról.

2017. okt. 16. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
A gonosz trollokat le kéne tiltani de a vicces trollokat azokat nem.Van aki csak úgy "trollkodik",hogy pl vicces kérdéseket ír ki amin nevetnek az emberek.....stb de akik másokkal genyóznak azokat ki kell tiltani mindenhonnan.Megkeresni őket és elvenni a netjüket.Ennyi.De én a való életben is egy troll vagyok :D
2017. nov. 9. 18:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyolcas válaszoló vagyok: Mindenki fellélegezhet! A port.hu-ról végre letiltották azt a trollt! Kaputt! Finito! Kész! Vége! Befellegzett! Soha többé senkinek nem kell látnia a bunkó kommentjeit! Erre vártam már mióta!
2018. márc. 24. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!