Merült már fel valakiben, hogy ez a világ lenne a pokol és innen kellene kitörni?
Figyelt kérdés
Hisz valaki ebben? Én mondjuk nem csak kíváncsi vagyok :)2017. júl. 9. 15:25
1/10 anonim válasza:
Ha azt értetted ez alatt, hogy az élet a pokol, akkor én folyamatosan ezt érzem. És a kitörés titkát is ismerem. Na, jó, elárulom neked. Végig kell élni az életet.
2/10 A kérdező kommentje:
Inkább úgy értem, hogy már volt előző életünk de rosszul csináltuk, ezért itt kötöttünk ki de megváltoztathatjuk a soraunkat.
2017. júl. 9. 17:11
3/10 anonim válasza:
Nem, ilyen előző életes dumák nem érdekeltek soha.
4/10 anonim válasza:
Ez azért butaság, mert akkor erről tudnál (nincs titkos pokol), valamint akkor folyamatosan gyalázatosan éreznéd magad, és soha, egyetlen pillanatra se lenne semmi jó.
Ha te ezt TÉNYLEG így érzed, akkor menj el orvoshoz, mert akkor súlyos beteg vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Én mint írtam, nem hiszek abban, hogy ez a pokol lenne :D Igazából az olyan pokolban sem hiszek, ahol állandó szenvedés vár, mert a gonoszságot a tudatlanság okozza amiről az ember nem tehet, de egy pokolban nem is tehet ellene!
2017. júl. 9. 21:40
6/10 anonim válasza:
Még egy dolog:
tegyük fel, hogy a pokolban vagy.
Onnan NEM lehet kitörni!
7/10 A kérdező kommentje:
Kitörni, tehát helyes életet élni és ezáltal a halál után feljebb jutni :)
2017. júl. 9. 23:07
8/10 anonim válasza:
Ezzel csak két gond van:
- ott nem lehet helyes életet élni,
- és nincs halál.
9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó
Akkor ez annál kegyetlenebb büntetés lenne. Amolyan igazi g@$iség.
2017. júl. 13. 17:40
10/10 anonim válasza:
Lenne.
Csak ugye látszik, hogy jelenleg nem ilyen helyen élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!