A románok is cigányok?
Egyáltalán nem minden oláh cigány román!Vannak a cigányok azaz a romák, és vannak a románok akik Romániában laknak!
ugyanúgy mint, Magyarország magyarok!Román cigány=az egyik szülője román volt, a másik pedig cigány!És így lett román cigány!És nagyon buta emberek azok akik utálják a cigányokat szimplán azért, mert cigányok!Sajnos van pár ember aki nem tudja felfogni, hogy hiába öl meg pár cigányt attól még nem fognak eltűnni innen!Tehát ez soha nem fog megvalósulni!Meg vannak olyanok akik divatból és menőségből utálják a cigányokat!Szánalmas...
nekem van román és cigány ismerősöm is!hát lehet hogy van olyan cigány aki romániában él de szerintem az sem számit románnak!
amugy két külön faj!
viszont a viselkedésük hasonlo!csak hasonló!
a cigány az cigány...tudjátok milyen!lop csal hazudik amerre csak tud!öl gyilkol ha kell!
a román az még viszonylag rendesebb azok szebben is beszélnek és nem szoktak tul nagy kárt okozni!ök csak szétszerelték a bringáját bátyámnak de nem ellopták csak unatkoztak!és nem szokásuk hazudni viszont sokkal munkaszeretőbbek mint a cigányok!
én tudom hiszen a nagypapám nekik adja ki a házát és váltogatják egymást!
igaz mind2 buta!itt egy jo sztori:
jön a roma:janibácsi maga szerint hova tegyem fel a falra ezt az orát?itt jol néz ki?
nagyim:miért nem raksz oda inkább egy monalizát?
román:az meg mi?
XD
télleg nem járnak iskolába!és a román sosem tegez le még gyereket sem a cigány meg:
mit akarsz te köcsög szopom a ...
na szoval értitek!!!
méghogy a román meg a cigány testvérek!!!.....
hát nem tudom te hol élsz de a románok utálják a cigányokat.
lehet téged azért testvéreztek le mert szintén cigány vonásaid vannak!!!!
a cigányok sosem beszélnek erről hogy cigány-román vérvonal a románok megmondják hogy azok milyen buták és nem szeretnek velük lenni meg a gyereket se szeretik ha cigánnyal játszik mert csak a csunya szavakat tanitja nekik!
josok románnal volt már dolgom és ez nem kivételes volt hanem átlagosan mind ezt mondja!
ami tutti a román az egy faj -> Románia (még viszonylag rendesek is)
a cigány meg aki mindenhova beférkőzik és nem szabadulsz tőle!(kiirtandó de kiirthatatlan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!