A Youtube mért van tele olyan videóval, hogy Magyarorszég és Albánia elfoglalja az egész Balkán-félszigetet 2015/2020-ban?
Figyelt kérdés
Ennek volt valami előzménye ? Én nem hinnem , hogy ezt meg tudnánk csinálni .2010. máj. 20. 19:57
2/6 anonim válasza:
Linkelnél egyet-kettőt? Én még csak a soviniszta tótok, oláhok, rácok videóit láttam, amelyek még a maradék országunkat is felosztanák egymás közt, szlovák-szerb határt húzva a Balaton közepén pontosan ugyanott, ahol jelenleg Veszprém és Somogy megye határa van.
3/6 A kérdező kommentje:
Persze . Itt van pl. ez és sok ehhez hasonló :
http://www.youtube.com/watch?v=zAO_ChQ7VUk&feature=related
Ja és bocsi a helyesírásért : *Magyarország , *hinném
2010. máj. 20. 20:07
4/6 anonim válasza:
és ez most jó lenne nekünk vagy nem?:D
5/6 anonim válasza:
Én se értem.xD
Mért pont Albánia?
6/6 anonim válasza:
nem tudom. Semmi bajom egyik nemzettel sem, kivéve Romániát. Már ha tényleg olyan mint aminek mondják, sosem jártam ott.
Sok gyökér cigány a fa*zom kettéáll már tőlük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!