Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon mi az igazság? (West...

Vajon mi az igazság? (West Balkán sztori! )

Figyelt kérdés
Tudom a lányokon akiket nagyon sajnálok,már nem segítt a kérdés!De nekem sok dolog és rajtam kivűl más embernek is relytély!Már volt itt szó késelésről,drog maffiáról,meg mindenről!De én egyet nem értek és nem tudom felfogni,hogy egy zenétől üvöltő helységben,ahol a melletted állónak a szavát is alig hallod,ha hallod egyeltalán,hogyan lehet pánikot kellteni?Ráadásul egy akkora helységben,ott valaminek történnie kellett abban én biztos vagyok és rajtam kivűl szerintem még sok embernek ez a véleménye!Aki volt buliba azt jól tudja hogy ott az üvöltő zenében kiabálhatsz,még a melletted levő is alig hallja meg,pláne ha még kábult vagy részeg állapotban vagy,akkor ott még bombát is robbanthatnak,azt talán észre veszi az ember!Itt a hatóság és mindenki átsiklik dolgok fellett én úgy gondolom!Csak úgy nem pánikol be egy 3000 ezres tömeg,azért mert valaki elkiátltja magát hogy valakit megkéseltek,de ha elkiáltotta,akkor lehet hogy van alapja!De ha nem,akkor még is mitől pánikoltak be?A semmitől?
2011. jan. 18. 19:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Sztem késelés volt,ma olvastam pont egy oldalon bizonyitékokat..ha megtalálom az oldalt elküldöm:S
2011. jan. 18. 19:48
 2/18 szamóca. ***** válasza:
tömegpszichozis, olvasgass még utána ennek. simáán bepánikolhatnak egy kisebb balhé miatt is, elég ha egyk ét ember megindul, a többi megy utánuk. ugy működik mint a csordaszellem, ha emgnézed egyébként nagyon sokan nem tudták mi törént még akkorrsem mikor már kiértek, a rendőröket kérdezgették.
2011. jan. 18. 19:49
 3/18 anonim ***** válasza:
Na jó tudod mit,nem küldöm el.Olvastam megint új cikkeket és állítólag fulladás.Énsem tudom már:S
2011. jan. 18. 19:51
 4/18 anonim ***** válasza:
és milyen bizonyítékok voltak az oldalon?
2011. jan. 18. 19:52
 5/18 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd el ezt, igaz kicsit hosszú. Szerintem igaz amit leírt.

2011. jan. 18. 19:53
 6/18 anonim ***** válasza:
Bocsi,rosszul fejeztem ki.Állítások,nem bizonyítékok.Azt állították páran hogy hogy volt kis vita,majd egy cigánybanda elővett egy kést,és megszúrt egy lányt..facebookra is kivolt írva a "kisebbségnek"hogy legalább 3 magyarral kevesebb és egyéb hasonló dolgok:S
2011. jan. 18. 19:54
 7/18 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

itt van az igazság, nem a híradóban. :(

2011. jan. 18. 19:59
 8/18 A kérdező kommentje:

ömegpszichozis, olvasgass még utána ennek. simáán bepánikolhatnak egy kisebb balhé miatt is, elég ha egyk ét ember megindul

Utánna olvastam már minden verzónak,amit találtam a neten.Többek között ezt is.De én ezt nem tudom elképzelni.Voltam már jó pár fesztiválon és koncerten,volt ahol 10-20 ezer ember is volt.Volt olyan hogy elől a színpadnál akkora tumultus volt hogy szó szerint összenyomtak,de mégis túléltem és mégsem pánikolt be senki,aki nagyon rosszul volt fogta magát és átvergődött a tömegen ahol több hely van.Számomra ez a verzió nem állja meg a helyét,jó pár koncerten voltam már,ahol volt tömeg verekedés is és mégsem fogta magát mindenki és bepánikolva sietett a kijárat felé!Pedig hidd el tényleg voltam egy pár durva koncerten,ahol aztán ment a pogó!

2011. jan. 18. 20:03
 9/18 anonim ***** válasza:
19:59, Az első linkben azt írják, hogy Varga Boglárka Petra is az áldozatok között van. Pedig ez nem igaz! Él!
2011. jan. 18. 20:03
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]

na és ez a kép? én erről sem tudom eldönteni, hogy most mi.

2011. jan. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!