Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon mi az igazság? (West...

Vajon mi az igazság? (West Balkán sztori! )

Figyelt kérdés
Tudom a lányokon akiket nagyon sajnálok,már nem segítt a kérdés!De nekem sok dolog és rajtam kivűl más embernek is relytély!Már volt itt szó késelésről,drog maffiáról,meg mindenről!De én egyet nem értek és nem tudom felfogni,hogy egy zenétől üvöltő helységben,ahol a melletted állónak a szavát is alig hallod,ha hallod egyeltalán,hogyan lehet pánikot kellteni?Ráadásul egy akkora helységben,ott valaminek történnie kellett abban én biztos vagyok és rajtam kivűl szerintem még sok embernek ez a véleménye!Aki volt buliba azt jól tudja hogy ott az üvöltő zenében kiabálhatsz,még a melletted levő is alig hallja meg,pláne ha még kábult vagy részeg állapotban vagy,akkor ott még bombát is robbanthatnak,azt talán észre veszi az ember!Itt a hatóság és mindenki átsiklik dolgok fellett én úgy gondolom!Csak úgy nem pánikol be egy 3000 ezres tömeg,azért mert valaki elkiátltja magát hogy valakit megkéseltek,de ha elkiáltotta,akkor lehet hogy van alapja!De ha nem,akkor még is mitől pánikoltak be?A semmitől?
2011. jan. 18. 19:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom a történteket és mélyen lesujt ami történt.Az előzményei a történteknek és a tanulság, hogy a tulságosan nagy demokrácia hozott egy olyan liberaLIZMUST,AMIVEL MI KÉPTELENEK VAGYUNK ÉLNI,avagy még nem nőttünk fel hozzá.Ez viszont kor kérdése.A mai napig is azt kérdezem, hogy mi keresni valója van egy tizenévesnek éjszaka a szórakozóhelyen és hogyan nem válik már feltünővé az,hogy gyerekkoruak le vannak ittasodva.Ha a szülő nem tesz érte semmit, a jogszabályok sem szabnak gátat annak,hogy megtagadják kiszolgálását akkor a törvény vas szigorával kell lecsapni.
2011. jan. 18. 20:28
 12/18 anonim ***** válasza:
Az igazság ebben esetben is odaát van.
2011. jan. 19. 07:02
 13/18 tomy88trance ***** válasza:
Azért azt csak látták,hogy van vér vagy nincs??! Ergó késelés meg a fulladás elég messze áll egymástól na meg a drog .. szerintem a média is bekavar elég rendesen
2011. jan. 19. 18:30
 14/18 anonim ***** válasza:

A kép hazugság!!!

[link]

2011. jan. 21. 17:43
 15/18 anonim ***** válasza:
Ismétlem az igazság is higgyétek el már ODA ÁT van.Más sem hiányozna a kormánynak ebben az ue-s időszakban ,mint hogy egy észak-dél elleni csatában keveredjen.A sok bába közt igy talán elvész a baba és el vannak foglalva a média háborúval.Bár nem tudom ,hogy az ilyen etnikai harcokban "megedzett " nyugatos eu tagokat ,hogy lehet el altatni ennyi információ birtokában az eset vizsgálódását illetően.Nyilván való belügy,de a külföldi ellenzéki eu-a tagokan egy nagyon jó támadási pont lehetett volna. Ha van is benne igazság vagy némi igazság a kormánynak nagyon jó lehet-ezen belüli is a média- a dezinformációs politikája.Azt nem akarom elhinni, hogy mindenki aki mást nyilatkozott ,mint szem tanua jobbikosokhoz vagy pártolóihoz tartozna.Ezt ennyi nap után csipőből független vagy legalább is kormánytól teljesen pártatlan szakembereknek kellene vizsgálni.
2011. jan. 23. 06:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Előző . Vagy Pintérék nagyon ravaszok.Elaltatják az ügyet szurkálás tekintetében, nyomoznak és lecsapnak.Remélem igy lesz.
2011. jan. 23. 06:49
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem volt semmilyen késelés. Érdekes módon a szélsőséges körök kezdték el ezt terjeszteni. Na és persze pár névtelen fórumozó, aki azt állítja, hogy mindent látott. Na persze.
2012. febr. 14. 19:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem, hogy késelés történt volna. Az hogy volt a lánynak egy vágás az oldalán, még nem jelenti azt, hogy megkéselték. Azt bármi okozhatta, nekilökték/nyomták valamilyen éles dologhoz stb.
2012. márc. 17. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!