Hogyan reagáltatok az első mensitekre? Hol történt?
Nekem viszonylag fura volt... A suliban voltam amikor éreztem valami olyat hogy "bepisilek"?! Ês nem mentem el wc-re azt gondoltam csak pisilési inger. Aztán hazajöttem pisiltem. Megláttam a vért. Nekem nem volt fehérfojásom sem barna csak a vér. Szóval pisiltem és láttam hogy a bugyim tocsog a vértől a wc papír pedig véres. Bementem a tesómhoz és mondtam:
-Pirosat pisiltem.
Erre ő azt mondta menj ki. Felhívta anyát anya hozta a kellékeket és anya csak annyit mondott : -örültem vilna ha egy ideig kislány maradsz.Mondtam hogy én is. Mostmár erről a havi dologról úgy vélekedek ahogy a mamám azaz ahogy ö mondta:
-Isten ezzel veri a nőket. Nem találkoztam még olyan lánnyal aki szereti ezt szóval a mamám elve szerint gondolkodom ezzel együtt kell élni. Am... Nektek hogy volt?
Nem igazán értem, hogy miért nem lehet időben felvilágosítani a lányokat.
Van, aki megteszi - ott nincs is ekkora gond.
Nem tudom, hogy a menstruációval miért válna valaki nagylánnyá...
Nekem korán, 11 évesen jött meg egy kalandparkban. Nem jött sok, otthon vettem csak észre, hogy véres a bugyim. Előtte sokszor volt már fehérfolyásom és tudtam, hogy közel az "idő", de azért kicsit meglepett a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!