Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan kérjek pént betétre?...

Hogyan kérjek pént betétre? Ês ha pont akkor akar a család nyaralni menni akkor hogy mondjam el hogy problém van? Apávap nem. Nagyon akarom ezt megosztani.

Figyelt kérdés
13 éves vagyok hat hónapja van meg. Eddig csak egyszer kértem pénzt betêtre. Addig magamnak vettem.6-8 napos a vérzésem tehát kell a bigpack a betêtből. Most van valamennyi a júniusi csomagból de augusztusra bem marad. Amióta megjött nem is olyan jó a kapcsolatunk. Anya azt hiszi hogy csak két napos a mensim... A válaszaitokat köszönöm.

#betét #Tini promblémák
2017. júl. 3. 13:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
pedig muszáj szóba hoznod ezt a dolgot ha pénzt szeretnél kérni rá..
2017. júl. 4. 14:09
 12/13 anonim válasza:
Megėrtelek!Mikor mėg fiatalabb voltam,nagymamámmal ėltem!Vele nem lehetett ilyenekről beszėlni!Kedves volt,szeretett nagyon,de a szex ės a mensi tabu tėma (neki is kivettėk a mėhėt) Mikor elösször megjött el se mertem mondani!Igazából nagyon ehezen jöttem rá mi az!Nekem sem volt pėnzem,az iskolában kapott felvilágosító csomagot használtam!Meglátta a szennyesbe dobott vėres nadrágom ės elment vett nekem betėtet!Neki többet nem kellett szóba hozni,magától vette!Beteg lett,igy egyedül maradtam otthon,apám nėha otthon aludt de neki megvolt az új családja!Mikor kėrtem tőle pėnzt másnap reggelre kitette az asztalra!Aztán legközelebb nem tudtam mikor látom,ki kellett irnom neki,h hagyjon nekem pénzt betėtre!Pėnz helyett válaszolt cetlin,h nincs pėnze...nem tudtam iskolába menni...gondolhatod....mamám már nagyjából helyre jött,beszėltem vele,hazajött,hozott betėtet...ment vissza...pokoli igy ėlni!
2017. júl. 4. 16:44
 13/13 A kérdező kommentje:
Sajnállak. Nàlunk talán még nem ilyen rossz a helyzet.
2017. júl. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!