Joni Greta kérdése:
Lefeküdtem a barátommal. Hogyan mondjam el anyának? Korai volt még?
Figyelt kérdés
6 hónapja és 7 napja vagyok együtt a barátommal őt meg engedték nekem szeretem is nagyon és ő is engem most hogy nyár van többet tudunk együtt lenni.Mindketten elmúltunk 16 évesek. Mikor lenne érdemes el mondanom anyanak? Én mindenképp elszeretném mondani mert csak úgy nyugodna meg a lelkem. Segítsetek kérlek:((2017. júl. 1. 16:28
1/2 anonim válasza:
Hát legkésőbb mikor látható jelei lesznek a terhességnek.
2/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondd el neki, mikor ketten vagytok és jó a hangulat.
Kellő komolysággal mondd, hogy úgy éreztétek már megérett rá a kapcsolatotok és vigyáztatok is. (remélem..)
A kérdés alapján jó viszonyban vagytok anyukáddal, így szerintem nem lesz mérges, és még büszke is lehet, hogy megbízol benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!