Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vajon azért lett más minden...

Vajon azért lett más minden mert barátnője lett, esetleg rájött, hogy bejön nekem?

Figyelt kérdés
Diákként dolgozom egy üzletben, több mint egy éve, van ott egy srác aki már mióta ismerem bejön, igyekszem ezt nem mutatni mert sztem esélyem sincs nála. Eddig teljesen jól kijöttünk, most viszont van barátnője, ha ketten maradunk nagyon szűkszavú, mindig megkérdezi hogy hogy vagyok. Mostanában a reakciói a válaszaimra tök semlegesek. Ami még zavaró számomra, hogy, ha pl átad/elvesz egy kulcsot vagy bármit akkor szinte biztos hogy megsimítja a kezem persze ez csak apróság és véletlen is lehet. Kérlek segítsetek mert nagyon zavar, hogy szinte már kellemetlen ha ketten maradunk.
2017. jún. 27. 21:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószinüleg ő biztos szeret vagy csak érzi a kisugározásodon azért szűk szavú mert zavarban van mert van barátnője de irántad is érez valamit (gondolom én)
2017. jún. 28. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!