Mi az amit soha nem bocsájtasz meg a szüleidnek? És miért nem?
Figyelt kérdés
:(2010. máj. 19. 23:53
11/14 anonim válasza:
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:40
Elméletben még mindig gyerek vagyok, nem is olyan rég lettem 16 éves. Hát, nem könnyű az élet.
12/14 A kérdező kommentje:
Engem a nagyszüleim neveltek fel ,a nagymamám eléggé szigorú volt.Szereti terrorizálni az embereket.Ö az anyukám annya.Soha nem bocsájtom meg anyámnak hogy ott hagyott,mivel tudtta milyen ember.Ö már átélte ezt.A mamám minden barátnömet ,(beleértve a fiuaimat is)
2010. máj. 20. 11:38
13/14 anonim válasza:
apámnak SOHA nem bocsájtom meg azt, hogy engem másfél éves koromban eldobott magától a qrvái miatt. ha neki a női fontosabban voltak mint a saját gyereke, akkor az én szememben az ilyen egy sz@r alak... de szerencsére Anyum megtalálta a boldogságot, egy szerető férfi oldalán, akivel 4 év élettársi kapcsolat után nemrég összeházasodtak, és boldogan élünk:) nagyon szeretem és tisztelem a nevelőapámat:):):)
14/14 A kérdező kommentje:
...elmart mellölem.Igazságtalan dolgokkal gyanusitott(pl:drogozás).Az apukámat17évesen kerestem fel,akkor láttam elöször...a felesége követelte az apasági tesztet,ami által igazolodott,hogy 99,8%-ban a lánya vagyok,de evvel nem lett boldogabb az életem...én jobban ragaszkodttam volna hozzá mint ö hozzám.Magam alatt voltam,a mamám meg csak csesztetett lelkileg(mikor kicsi voltam sűrűn megvert,pl fotelt nekem vágott ,seprűvel vert stb,de amikor nagyobb lettem nem hagytam magam!)Anyagilak nagyon jol áltunk tehát mindenem megvolt csak nyugodt életem nem...és ekkor jöttek a sötét gondplatok...öngyilkosságot követtem el...szerncsére nem nem sikerült...amikor hazajöttem a korházbol a mamám nekem támadt:hogy mit gondolok én,most mit gondolnak rola az emberek ,hogy merjen ezekután kimenni az utccára...soha nem bocsájtom meg a szüleimnek,hogy elhagytak,tönkretették a gyerekkorom...és a mamámnak hogy egy szivtelen asszony.Most 29éves vagyok 10éve boldog házzasságban élek,van két gyermekem ÉS A VILÁGÉRT SEM HAGYNÁM,HOGY MÁS NEVELJE ÖKET!!!
2010. máj. 20. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!