Mi az amit soha nem bocsájtasz meg a szüleidnek? És miért nem?
Szia!
Előfordul nálam, hogy előbújik belőlem a kisördög, és utálom mindkettőjüket, amit tudom nem lenne szabad..!!!
De akkor is! Néha annyira feltudnak húzni egy kis dolog miatt is, hogy ..... :( Eleinte csúnyán visszapofáztam, mindig az kellett, hogy az enyém legyen az utolsó szó!
Ma már úgy látom kezd benőni a fejem lágya - de természetesen most is vannak összetűzések- próbálok nem vissza feleselni, ha pedig mégis ezt tenném, azután nagyon rosszul érzem magam..!!! Hiszen mi lenne velem nélkülük?! Ők azok akik mindig ott állnak mellettem a jóban/rosszban. Szal mindent megtesznek értem. Nagyra kell őket becsülni, de én mindent megbocsájtok a Szüleimnek!!!
Miért, te hogy állsz velük?
16/L.
apámnak h alkoholista és tönkre tette a gyerekkoromat és még mindig él
18L
és te?:)
00:07
Sajnállak!!! :(( Hogy bírod velük/vele?
16/L
Sajnálom, hogy ilyen durva sztorik vannak. :(
Akkor nekem lehet nem is kellene ide írnom.
Nekem eddig csak az volt a bajom, hogy mikor a továbbtanulás előtt álltam, nem az, hogy bíztassanak, hogy igen, menni fog, jelentkezz, hanem minek, inkább menjek dolgozni. Magyarán ne menkek főiskolába, mert hülye vagyok. Nem alaptalanul mondták persze, mert sosem tartoztam az okos emberek közé, de azért egy főiskolán lehet, hogy tudtam volna 'érvényesülni'. Ez az egy, ami most eszembe jutott, tudom, nem nagy dolog, nekem viszont akkor szörnyen esett.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:00
Rémes gyerekkorod lehetett. Most hány éves vagy? Miért a gyerekek szenvedik el hogy rossz családba pottyannak, milyen jó lenne ha a gyerekek választhatnának családot, és az ilyen szülőket messze elkerülhetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!