Wish mast kaptam?
Figyelt kérdés
Sziasztok !
Rendeltem Wisrol egy termeket, es teljesen mast kaptam !
Ilyenkor mit kell tenni?
Mert nekem nem ez kell ami érkezett
2017. jún. 27. 15:41
1/2 anonim válasza:
Nem tudom milyen értékben kaptad a cuccot, de ha csak 1-2 ezer forint hagyd a fenébe. Én a helyedben megnézném mennyibe van az a cucc amit kaptál és 25% haszonnal jófogáson eladnám. Wishre lehet visszaküldeni terméket, de a visszaküldési összeget nem térítik, tehát kínába küldeni valamit nem olcsó dolog, tehát semmi értelme, sajnos ezt le kell nyelni, de szerintem ha tovább adod valakinek csak találsz valakit akinek kellhet.
2/2 anonim válasza:
tégy egy próbát. reklamálj náluk, hogy nem azt kaptad amit megrendeltél, küldj nekik fotót róla és ha szerencséd van visszatérítik a pénzed. egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!