Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Francia idegenlégióba mennék...

Kálvin Tamás kérdése:

Francia idegenlégióba mennék így fel vennének?

Figyelt kérdés
Ugye én jövőre leszek 18 éves és most 17 vagyok,eretsegin vagyok gimiben és most lett meg a 10. És bizim szóval a kérdésem, hogy ha jövőre 18 leszek ugye akkor csak 11. És bizim lesz meg úgy fél vennének a légióba ha tegyük fel Jun 15 vége van a sulinak én meg ki mennek 25.én de úgy, hogyha nem vesznek fel akkor szeptemberbe folytassam az érettségit ha meg felvesznek akkor leszarom a sulit majd anyám ki vesz mert akkor nyilván már nem jönnek haza... Na de viszaterve úgy lehet jelentkezni hogy még suliba járok nem iratkoztam ki és csak 11 és bizim van meg? Vagy ahozz ki kel iratkozni a suliból és úgy menni?

2017. jún. 27. 08:21
 1/5 A kérdező kommentje:
? Köszönöm a választ gyerekek...
2017. jún. 28. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Basszus...van rengeteg kérdés, amire csak sokára vagy sosem válaszolnak.

Miből gondoltad, hogy a Te kérdésedre 25 percen belül válaszolni? :)

Nyilván a ennek a légiónak is van hivatalos oldala, érdeklődj ott!

2017. jún. 29. 16:06
 3/5 anonim válasza:
Ha akarsz kiiratkozol, ha nem akkor nem. Ott kint pont lexarják, hogy honnan jöttél, mit csináltál, mit tanultál. A lényeg, hogy egészségügyileg megfeleljél.
2017. jún. 29. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor ha én megyek úgy h van még egy évem suliból (de nem iratom ki magamat feleslegesen ugye ha nem vesznek fel) de ha fel vesznek akkor nyilván nem jönnek haza és anyám intezne hogy ki vegyen akkor nem.nézik ez biztos? Amúgy köszönöm a választ
2017. jún. 29. 23:56
 5/5 anonim válasza:
BIZTOS!
2017. jún. 30. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!