Madar fiokat talaltam segitenetek?
Ma eleg nagy szel volt es csak azt vettem eszre h a kutyam nez balamit a fube. Odamentem es lattam egy szettort tojast es egy ki madar fiokat. Taljesen csupasz es nincs meg teljesen kifejlodve. Nem volt mas valasztasom beleraktam egy kis dobozba es elvittem.. Mivel a kutyam vagy a macskaim megoltek volna.. Sok probalkozas utan egy legyet feldaraboltam neki es beleraktam a szajaba amit le is nyelt, illetve vizet is adtam neki azt is szelen megitta.. Szerintetek eletben marad?
Es tudnatok mondani lar tippet h ha eletben marad akkor mivel etessem? Mikortol lehetek biztos benne h megmarad? Milyen idokozonkent kell etetni? Valaszotokat elore is koszonom.
Vegyél neki bébitápot, es csöppentővel adagold. Erdekelne, hogy milyen fajta, de ettől függetlenül 2 óránkent kapnak az énekesmadár fiókák enni. Éjszaka szerintem nem kell felkelned, elég, ha kora reggel és késő este eteted. Figyelj arra, hogy mindig jó melegben legyen, közvetlen napfény ne nagyon érje. Inni is cseppentővel asj neki, illetve idővel szoktasd rá a bogarakra. A boltokban lehet kapni eleséget, csontkukacot is. De csontkukacot nem szabad neki adni, nagyon rossz. Amire figyepj, hogy semmi sót nem szabad rnnie
Remélem segíthettem, sok sikert a felneveléséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!