Bajba kerülhet a barátom?
Figyelt kérdés
Az a helyzet állt elő,hogy hárman vagyunk haverok. És az egyik haverom bevallotta nekünk hogy meleg,facen,a másik haverom pedig lementette ezt,és most el akarja küldeni az osztálytársainknak. Bajba kerülhet ezért? Ez minősülhet zaklatásnak vagy bármi jogi bűncselekménynek? Próbáltam lebeszélni,nem akarom,hogy bajba kerüljön. Ha elküldi tehát ezt a képet az bűncselekmény?2017. jún. 23. 20:46
1/3 anonim válasza:
Undorító dolog lenne a haverodtól!!! Most gondoljatok már bele, hogy mit érezne ezután a "haverotok"?!
2/3 A kérdező kommentje:
Hidd el én ezt már végigfutottam párszor de hajthatatlan. De jogilag ez legális?
2017. jún. 23. 21:31
3/3 A kérdező kommentje:
Mert ha mondjuk ez zaklatásnak minősülne,azzal talán lebeszélhetném(még ha valójában nem is az)
2017. jún. 24. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!