Mit csináljak, hogy elinduljanak a minecraft szervereim?
Megváltoztattam a nevem... (eredeti minecraftom van)
Amikor felakarok lépni egy szerverre kiír valamit a minecraft.net-tel kapcsolatban és nem enged be.
Már újraindítottam a gépet és lefrissítettem a minecraftot újratelepítettem,az oldalra megint beléptem és kerestem ,hogy mi a baj, de még mindig nemtudom..
ha valaki tudja mit kell csinálni ,létszives írja meg ...
1: Menj át a helyes kategóriába,
2: "kiír valamit": NA? NA!
AZT a "valamit" tedd fel. Abból derül ki, hogy mi a baj.
Ezt írja: Not authenticated with Minecraft.net
(a Minecraft.net nem hitelesíett)
Mit tegyek, hogy legyen hiteles ? xD
Ha megvetted a programot, akkor nézd meg a honlapjukon: ott kell lennie a támogatásnak. Kérdezni is lehet tőlük.
Ha nem, akkor lopott a program. Ahhoz már víziló vastagságú bőr kell, hogy a lopott programhoz még segítséget is kérjél a fejlesztőtől ingyen, hogy működjön.
Mintha ellopnám a kocsidat, aztán kérnék hozzá egy kis benzint is, mert különben nem megy.
Akkor oldd meg magad.
Az oldalukon ott vannak a támogatási információk (hogy kinek lehet írni probléma esetén).
Írd meg ezt nekik. Régi neved, új neved, stb.
Nyilván valami elkeveredett a névváltás során, de remélhetőleg ki tudják javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!