Mit gondoltok az a lány vagy nő aki visszautasít egy férfit azért mert nem néz ki jól vagy mert nem áll jól anyagilag az egy szemét?
Szerintem eleve nem létezik ilyen visszautasítás.
A vonzalomnak meg se kottyan, hogy az illető saját maga szerint vagy valaki más szerint nem néz ki jól vagy nem áll jól anyagilag.
Hogy anyagilag hogy áll, az nem is derül ki az első hónapokban.
Szóval fiktív helyzetre vonatkozik a kérdés, nem is tudok elképzelni olyan szitut, amikor ezek alapján lehetne dönteni. Miről van szó pontosan? Hónapok óta szerelmi kapcsolatban vagytok és amikor megkérted a kezét, nemet mondott erre hivatkozva?
Már ne haragudj, kedvescsaba - ha valaki nem akar veled lenni, akkor nem akar.
Az a szemétség, ha ezek után te kényszeríteni akarod valamire.
4: Értem.
Ebben a kapcsolatban úgy látom, nem került szóba az anyagi helyzet, hanem az kerül szóba, mi a fiú foglalkozása és mit szeretne a lánytól. Szerintem ez a 2 dolog az, ami miatt nem jött be a fiú a lánynak annyira, hogy közeledni akarjon még jobban.
Nem jön be mindenkinek mindenki, aki szipmatikus.
De az is lehet, hogy a fiú innentől azt várja, hogy a lány elájuljon tőle és teperjen. Pedig csak arra volna szükség, hogy a fiú érdeklődjön a lány iránt és udvaroljon neki.
Ebből a szempontból mindegy.
Udvariasan búcsúzz el tőle, amit meg gondolsz, azt tartsd meg magadnak. Gondolom, nem akarod fokozni a gyűlöletet itt, a Földön.
szerintem egy párkapcsolatba fontos az anyagi biztonság..
és lehet a csaj nem akarja azt,hogy neki keljen valakit eltartani.. meg én nem is kérkednék avval hogy nincs pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!