Már meglévő képeimet szeretném átszerkeszteni, ahogyan iwiwen is sokaknak van. Milyen oldalon lehet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 07:20
1/7 anonim válasza:
te is egyéniség akarsz lenni? am fotosoppal szerintem meg tudod csinálni
2/7 anonim válasza:
Fotóbolt, vagy ha ingyenesen akarod: GIMP.
Egyébként nem leszel egyéni tőle... :D
3/7 anonim válasza:
az igazi rajok pénttel csinálják és komikszansz betűtípussal!
4/7 anonim válasza:
Sokan azt azért csinálják a képszerkesztést, hogy esetleg egy-két rosszul sikerült fotón javítsanak, nem azért, hogy egyéniségek legyenek.
A PICASA nevű progival pár olgot meg tudsz csinálni, de a photoshop is jó. Szerintem még ingyen is le lehet ezeket tölteni.
5/7 A kérdező kommentje:
Férjemről és a kutyámról szerettem volna 1-2 régebbi képet keretbe tenni,"átrajzoltatni". Hasonló programmal,mint a Photofunia.
De szánalmas egyes emberek hozzáállása!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 19. 08:58
6/7 anonim válasza:
A hugom artweaver 0.5-öt használ
PhotoScape-et és Photofiltre-t
Na most, hogy melyik mire való, és mire használja, azt én sem tudom
7/7 anonim válasza:
AcdSee 8.0 a kedvencem. Lehet átméretezni, megvágni, effekteket hozzáadni. Értem, mire gondolsz, de ilyenekről nincs infóm, nekem nem tetszenek az ilyen módon kreált képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!