Van még valaki vagy csak én vagyok ezzel a problémával egyedül?
13 éves kor alatt regisztrálni sem lehetne. Annyi hátránya van a nem-használatnak, hogy ma már mindent azon csinálnak szinte az emberek így egyszerűen kimaradsz a közösségi élet egy részéből. Ennek nyilván van egy másik oldala is amikor sokan túlzásba viszik és szinte csak ott élnek közösségi életet és ráfüggnek az oldalra.
Kérdés: neked miért nincs és miért nem teszel ellene ha ennyire bánt? Ha a szülők túlféltenek akkor meg kell beszélni a felelős internethasználatot és lehet engedékenyebbek lesznek.
Bár nekem van Facebookom, de semmire nem használom. 10 év alatt 1 darab valamit osztottam meg, 0 darab bejegyzés, 0 like, 0 bökés és 0 hozzászólás az aktivitásom, van fent kb 2 kép és kaptam 3 like-ot és van kb 150 ismerősöm és eléggé le vannak moderálva hogy minimális dolgot lássak tőlük. Bár tény hogy már nem vagyok gyerek és így nincs közösségi nyomás sem hogy használjam.
Megvisel? :'D
A Facebook egy rakás szar, ne bánd hogy nincsen. A te korodban egyszer regisztráltam, de egy hónap után töröltem magam. Értelmetlen az egész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!