I love diákmunkárol? Fizetés?
Hello, én sem kaptam meg a fizetésem a mai napig, pedig a bérlapom fent van az eberlapon. Olvastam, hogy adócsalás miatt letartóztatták a tulajdonost Czeglédy Csabát. A NAV lefoglalta a bankszámlájukat, úgyhogy szerintem elúszott a pénz. Talán ha összefognánk mindannyian, lehet hogy többre mennénk.
Bemásolom, hogy mit találtam:" Fontos, hogy a munkaviszonyból származó munkabér- és egyéb követelésre tekintettel indított felszámolási eljárásokban a munkavállalókat illetékfeljegyzési jog illeti meg, tehát az eljárás elején az illetéket nem kell megfizetni, arról az eljárás végén dönt a bíróság. Az úgynevezett közzétételi költségtérítés (jelenleg 25 000 Ft) megfizetése azonban már a kérelem benyújtásakor esedékes.
A felszámolási eljárás megindítása mégis azért különösen fontos, mert a Bérgarancia Alap csak akkor térít, ha felszámolás alatt áll a munkáltató."
Tehát a Bérgarancia alap fizetne, ha felszámoltatnánk a diákszövetkezetet.
Nekem már hónapok óta csúszik! Állandó telefonálgatások, email küldések után sikerült csak "megszerezni" a pénzt!
3. Áttudnád küldeni azt az oldalt ahol ezt olvastad? Ahol dolgoztok bejelentettétek ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!