Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » I love diákmunkárol? Fizetés?

I love diákmunkárol? Fizetés?

Figyelt kérdés
régota tag vagyok és dolgozom is általuk de állandoan késik a fizetés és kapcsolatot is nehéz veluk felvenni. tud valaki valamit?

2017. jún. 14. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Mármint mi a kérdés?
2017. jún. 14. 16:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy más is így járt? Hogy nem kuldik idobe a fizetest es nem veszik fel a telefont, uzenetekre se valaszolnak
2017. jún. 14. 17:17
 3/10 anonim válasza:

Hello, én sem kaptam meg a fizetésem a mai napig, pedig a bérlapom fent van az eberlapon. Olvastam, hogy adócsalás miatt letartóztatták a tulajdonost Czeglédy Csabát. A NAV lefoglalta a bankszámlájukat, úgyhogy szerintem elúszott a pénz. Talán ha összefognánk mindannyian, lehet hogy többre mennénk.

Bemásolom, hogy mit találtam:" Fontos, hogy a munkaviszonyból származó munkabér- és egyéb követelésre tekintettel indított felszámolási eljárásokban a munkavállalókat illetékfeljegyzési jog illeti meg, tehát az eljárás elején az illetéket nem kell megfizetni, arról az eljárás végén dönt a bíróság. Az úgynevezett közzétételi költségtérítés (jelenleg 25 000 Ft) megfizetése azonban már a kérelem benyújtásakor esedékes.

A felszámolási eljárás megindítása mégis azért különösen fontos, mert a Bérgarancia Alap csak akkor térít, ha felszámolás alatt áll a munkáltató."

Tehát a Bérgarancia alap fizetne, ha felszámoltatnánk a diákszövetkezetet.

2017. jún. 15. 21:12
 4/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, nekem se utaltak még pedig 11. a határidő. Múlt hónapban is így volt.
2017. jún. 15. 21:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem már hónapok óta csúszik! Állandó telefonálgatások, email küldések után sikerült csak "megszerezni" a pénzt!

3. Áttudnád küldeni azt az oldalt ahol ezt olvastad? Ahol dolgoztok bejelentettétek ezt?

2017. jún. 16. 07:54
 6/10 anonim válasza:
Kérdező, milyen telefonszámot hívtál? Mert amiket én hívtam, mind elérhetetlen volt. Meg tudnád adni?
2017. jún. 16. 13:58
 7/10 anonim válasza:
2017. jún. 16. 17:42
 8/10 anonim válasza:
Én is egész nap próbálkoztam a telefonnal, de csak üzetrögzítő és hangposta volt az összes számon. Szerintem már be is zárták az irodát. Lehet hogy hétfőn elugrom oda és megnézem. mindenesetre feljelentem őket, és a müllernek is írok.
2017. jún. 16. 17:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem az e havi fizetésre gondoltam! Hanem már hónapok óta ez ment! Tegnap egész nap próbálkoztam de senki nem vette fel vagy akivel tudtam volna beszélni rám nyomkodta a telefont. Én is jeleztem a munkahelyemnek, ők úgy értesültek, hogy a diákmunkások dolgoznak az ügyön, hogy a diákok ki legyenek fizetve!!!
2017. jún. 17. 06:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Bár erre garanciát senki se adott..
2017. jún. 17. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!