Hogyan legyünk jó barátok?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársammal nem igazán vagyunk jóban,vagyis jóban vagyunk,meg néha szoktunk beszélgetni,mivel egy irányban lakunk,de nem tudok vele úgy beszélgetni mint mással.Eléggé szeszélyes,hangulatember,amúgy én is az vagyok,de vele mégse megy,mert néha tök bunkó,flegma,van hogy normális,és akkor jól elvagyunk,de ez a ritkább.Sokszor van,hogy csak vagyunk egymás mellett síri csöndben,és egyikünk se szól,pedig én ilyenkor mindig próbálok valami beszédtémát kitalálni,de semmi.És azért bánt ez,mert egyébként meg tényleg jó fej,kedves,mással tök jól eltud beszélni.Talán velem van a baj?De hát én igyekszem.Hogyan tudnék mélyebb kapcsolatot kialakítani vele?
Mindketten 16/L:)
2010. máj. 18. 13:54
1/3 anonim válasza:
a barátságot nem lehet erőltetni... ha nem megy, hát nem. Vannak más barátaid? Miért pont vele akarsz barátozni?
2/3 anonim válasza:
Az egyik osztálytársam is ezt csinálja. Néha tök jó fej, máskor pedig bunkó. Szerintem meséld el neki hogy mit gondolsz, és beszéljétek meg!
3/3 anonim válasza:
Én 1etértek 20:02-vel..nkm is van 1 ilyen oszt.társam...én akkor tudok vele nagyon jól bezsélgetni, ha hétvégén foci van, akk én is kimegyek, ő is kinn van, és még a meccs után kinnmaradunk 2 órácskát baráti társasággal...és iylenkor sokkal felszabadultabbak vagyunk..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!