A speedtől tényleg le lehet fogyni?
Persze, veszel 1 gramm speedet, felszívod, vagy üdítőbe szórva megiszod és azonnal lefogysz tíz perc alatt fél tonnát...
Am ha komolyan kérdezted, egy napra tényleg elveszi az étvágyad, illetve rettentő sokat tudsz edzeni a hatása alatt. Mindazonáltal nem fogyókúrás szer, hanem partydrog. Ha túl gyakran használod, akkor meg még annak se lesz jó, mert tolerálja a szervezeted. (tolerálni-azaz ugyanaz a mennyiség egyre kisebb hatást vált ki, még mielőtt belémköt valami okoska)
Akarsz még valamit tudni, vagy elég kimerítő volt a válasz? :)
Igen le lehet, és erre a részére nem vonatkozik a tolerancia. Volt egy időszakom, mikor sokat spuriztam, 10 kg-val kevesebb voltam, mint most alig ettem. Amikor abbamaradt a rendszeresség természetesen visszahíztam. De mivel ez olyan, mintha koplalnál, csak nem érzed magad annyira rosszul, hamar visszajön, amit lefogysz. De amúgy a spuri a leghatásosabb fogyasztószer állítom. Persze ha csak felszívsz egy csíkot otthon a tv előtt, az olyan, mint halottnak a csók. A legtöbb drogos pörög, és mivel a drogra megy a pénz, kajára nincs sok, meg nem igénylik annyira. ...
Amúgy volt/van egy betiltott fogyasztószer, aminek az egyik összetevője amfetamin származék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!