Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges lenne? Megengedné ofő?

Lehetséges lenne? Megengedné ofő?

Figyelt kérdés

Sokat hiányoztama suliból betegség miatt, de mindegyik igazolva volt.Mostanában szedek 1olyan gyógyszert h Sandinumm neoral pikkelysömörre 1hónapja elég erős és elvileg mellékhatásai: hányás fejfájás ilyenek,stresszes is vagyok nehezen tudok elmenni iskolába.Osztályfönökkel beszélnék h ha van mindenből úgy jegyem h lezárjanak muszály lenne-e járnom ebbe a 3hétbe de leigazolnám.Meg amit kell csin ott pl rajt vagy vmi beküldöm csak nem járnék be már erre a 3hétre.Mert junius közepén megyek orvoshoz akkora van csak időpont olyan,hogy kivizsgálás és akkor meg nyáron hátha jobb lesz h szeptemberbe újra tudjam kezdeni.Ha 250órát meghaladtam hiányzással,de mindenből van jegyem meg igazolva van mind, lehet baj vajon.

LÉCCI ÍRJATOK FONTOS LENNE NAGYON KÖSZI

2010. máj. 17. 21:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Az hogy hány jegyed van az mellékes Meg kell lennie minden tantárgyból az előírt minimális óraszámnak Ha túl sok a hiányzás osztályozó vizsgát kell tenni
2010. máj. 17. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezt most miért tőlünk kérdezed? Nem vagyok osztályfőnök, sosem voltam. Nem tudom a tiéd milyen, de célszerűbb lenne ha tőle kérdeznéd meg.
2010. máj. 17. 21:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem csak az osztályfőnökön múlik. Azok a tanáraid, akiknél nem volt meg a kellő óraszámod, ragaszkodhatnak az osztályozó vizsgához. Nem is neheztelhetsz rájuk, mert hiába érthető és jogos a hiányzásod, a követelményeket teljesíteni kell, és ahhoz hozzátartozik az órákon való részvétel is. Szerintem beszélj az ofővel és azután a tanárokkal is, ha te nem tudsz bemenni, akkor anyukád vagy gondviselőd menjen el a fogadóórájukra, értékelni fogják, belátóbbak lesznek, ha ismerik a szitut és látják a részedről az igyekezetet, hogy tisztázd a helyzetedet. Ne halogassátok, mert kifuttok az időből!
2010. máj. 17. 22:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs, még annyival kiegészíteném: ha anyukád/gondviselőd dolgozik és nem tud ezért szabadságot kivenni, ami érthető, akkor telefonon vagy e-mailen próbálkozzon. A fogadóóra idejében érdemes telefonálni is. (Máskor nehezebb, mert lehet, hogy a tanárnak órája/értekezlete van, vagy épp órára megy.)
2010. máj. 17. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!