Megengedné a pasid hogy adj egy puszit?
Figyelt kérdés
csak képzeld el a helyzetet hogy kedveljük egymást meg minden, tök jókat beszélgetünk és (esetleg :D) bármiből adódóan olyan helyzet adódna hogy megpuszilnál :)) és én pedig vissza:P DE ott lenne a pasid...eleve nem puszilnám meg a psid jelenlétében, vagy esetleg utána ő megkeresne engem és megverne/fenyegetne?:D hogy ismered?2010. márc. 31. 18:45
1/11 anonim válasza:
hát hisztizne xD mindig hisztizik:)
2/11 anonim válasza:
Egy pusziért egyikőnk se sértődne meg.:)
F/17 ;)
3/11 anonim válasza:
Az enyém kicsit duzzogna, de amúgy semmi.Pláne, hogy szakítófélben vagyunk.
4/11 anonim válasza:
nincs pasim, nem vagyok búza:D
5/11 A kérdező kommentje:
nyilván csajokhoz ment a kérdés :D de azért köszi mindenkinek:)
2010. márc. 31. 18:57
6/11 anonim válasza:
én már minden ellenséggel is csókolózok, még nem verte/fenyegette meg őket, sajnos...
:)
7/11 anonim válasza:
Dehogy sértődne. :) A fiúhaveroktól is mindig két puszival köszönök el, nem volt még belőle sértődés. :D :)
8/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Te is tudod, h te a barátja vagy, én pedig a barátnője. Meg egyébként is, jó fej vagy. És ő is. Meg én is. ;]
9/11 anonim válasza:
hát eléggé olyan hogy csak az övé vagyok, senki más rám se nézzen, de nagyon aranyos, ahogy véd, szerintem picit féltékenykedne meg cikizne, hogy mostmár te vagy a szerelmem, gondolom, mert irigykedne :).
10/11 anonim válasza:
én egy herélt kiskan vagyok.nyáu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!