Kifogytam az animékből, mit tegyek? Olvassak mangát? (többi lent)
Rengeteg magát találsz a neten, nézz szét az animeaddicts oldalán.
Van valami amit nem értek: a vallásosságnak mi köze ahhoz hogy nem hagynak mangázni?
Nem, dehogy. :D
Azért tisztáltalan, mert pl. a bugyivillogtatás meg az erotikus jelenetek miatt.De ne nagyon follyunk ebbe bele, mert nincs kedvem erről úgy beszélni hogy nem is vagyok nagy vallásos, és nem is erről szól a kérdés. :D
Akkor ne olyat olvass, ami ecchi.
Nekem nagy kedvencem a Horimiya (shounen, romantikus, gimi). Továbbá:
Tomo-chan wa Onna no ko (shounen, romantikus, gimi, vígjáték)
1/2 Ouji (akció, fantasy, shounen, shoujo, VR)
Moe Kare (gimi, vígjáték, romantikus)
Yankee-kun to Megane-chan (szintén nagy kedvencem, shounen, romantikus, vígjáték, gimi)
Kedvenc shounen animém az a Bleach, de láttam a Fairy Tailt is, és az is tetszett.Sajnos nem tudok sok animét mondani, mivel voltak amik nagyon tetszettek viszont már 1 éve láttam, és alig emlékszem a nevükre, sztorikra.De romance animéből pl a Kaichou wa maid sama tetszett a legjobban.
Fantasy animéből meg mit mondhatnék.. A Hai to gensou no grimgar,Mondaiji-tachi ga Isekai kara Kuru Sou Desu yo, Akame ga kill,Btoom!,Magi szériák tetszettek nagyon, és emlékszem rájuk most így hirtelen.(az a baj hogy sok feketelyuk van a memóriámban :D)
Elnézést kérek ha túl sokat írok feleslegesen.A kedvenc sztorik: amikor a főszereplő egy másik világba (fantasy) kerül, és erőssé válik, vagy egy számítógépes játékba kerül.
Főszereplőknél az a lényeg, hogy ne legyenek gyengék, legyenek epic pillanatok.Nem fontos hogy már az elején op-k legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!