Üdv.! Most így nyár közepén kifogytam a könyvekből. Mit olvassak? 14/L
háááááá normális vagy?? Nyáron olvasni?? Pszichológus látott már? xD
Amúgy Tövisek Hercege azt pld szerettem.
Meg Cabottól olvastál már? Van egy csomó regènye, de pl A neveletlen hercegnő nagyon jó. Akkor is ha esetleg láttad a filmet :)
Vagy:
Thomas Brezina: Psszt! A mi titkunk c. könyvsorozat. Én nagyon szerettem régen az összes rèszét. És külön-külön is olvasható. 3 barátnő van benne. És mindegyik könyvben van titkosírás. A könyvben pedig egy boríték, amiben benne van, hogy hogyan fejtheted meg. Utána órán ezekkel leveleztünk a barátnőmmel, mert megtanultuk a titkosírást :D
Vagy:
Thomas Brezina: Penny sorozat. A lánynak sok állata van, nagyon aranyos a sorozat összes része és izgalmas is.
Vagy:
Jordan Weisman – Sean Stewart: Cathy könyve
Ez is nagyon èrdekes, izgalmas, meg "bizonyítékok" is vannak a könyvben :)
Vagy:
Pöttyös könyvek! :) Akármilyen régiek, sztem minden generáció tizenéveseit le tudja kötni.
Pl.: Gergely Márta - Szöszi
1956os forradalom idején játszódik, de a tizenéves lány szemszögéből, aki igazán mulatságosan cserfes, lázadó, ráadásul izgalmas a történet is.
Én kb. ezeken nőttem fel :) hirtelen ezek jutottak eszembe. 12-15 éves koromig faltam ezeket a könyveket :)
Kellemes olvasást kívánok továbbra is! :)
22/N
Én ezt a könyvet nagyon szeretem: Kalapos Edit: D.A.C.
Eddig öt része jött ki a sorozatnak. :) Én szeretem! :)♥♥
Mats Strandberg és Sara B. Elfgren trilógiáját olvastad már?
Mats Strandberg, Sara B. Elfgren: a Kör
Mats Strandberg, Sara B. Elfgren: Túz
Mats Strandberg, Sara B. Elfgren: Kulcs
Az első része átlagos, a második és a harmadik nagyon hosszú. Úgyhogy ha tetszik, akkor olvashatsz kedvedre.
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi
Nekem nagy kedvencem. Bonyodalmak, izgalmak, rejtélyek, titkok, szerelmek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!