Nektek mi a véleményetek arról, ha egy fiú női ruhákat hord?
Én például sok női ruhát szoktam hordani, de sokan elitélnek érte. De vannak olyanok, akik aranyosnak tartják.
18/F
Bocs de gusztustalan!
Legalább a környezetedben élő kisgyermekekre tekintettel nee!
Vagy ha függője vagy menj el csikósnak hortobágyra az még elmegy mert hagyomány
Otthon magadnak akár szexi csipkés bodyt is viselhetsz magadon, csak arra megkérlek hogy nyilvános helyen semmi női ruhát ne viselj és ne is lássalak abba, mert szerintem undorító ha egy férfi női ruhákat visel!
Én azt sem tartom helyén valónak ha egy lány hord férfi ruhákat. Együtteses pólót még elnézem ha szoknyával viseli, vagy ha az én nagy pólómat viseli pizsamának. Mindkét nemnek megvan a hozzáillő ruházata, nem értem miért kell keverni. Egyes uniszex arabok közt is van olyan ami inkább férfias, vagy nőies mint uniszex.
#6-8 válaszolónak nem tudom miért fáj ennyire és ítéli el, ha fiú, hapsi felvesz női holmit? A nők bátran járhatnak nadrágban, zokniban, sport, torna cipőben stb, de egy fiúnak, hapsinak mindig csak férfi ruhát kelljen hordani igaz?
Minél egyformábban nézzenek ki az emberek,annál jobb ugye? Így is elég birkanép vagyunk, akiket orruknál fogva lehet vezetni.
Senkinek nincs joga megszabni másnak hogy élje az életét, hogy nézzen ki, ha vki ilyen helyen szeret élni, költözzön Észak Koreába, vagy a közel keletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!