Szerintetek miből élhet?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori barátom, akivel jó pár éve eltávolodtunk egymástól. Azóta nem sokat tudok róla. Nemrégiben felhívtam, próbáltam elhívni egy sörre vagy dumálni, de eléggé távolságtartó volt. Próbáltam kérdezgetni, hogy mi újság vele, de erre is alig akart válaszolni, azt mondta elvan magának, nem panaszkodik. Nem dolgozik sehol, elvileg majd megy egyetemre. Mégis mikor összefutottunk eléggé jól öltözött volt, Seiko karóra, ing, akkori legújabb iphone. Nem sok munkanélkülit láttam, aki így járna. Amennyire tudom két kocsija is van. A szülei átlagos emberek, nem hinném, szóval az kizárt, hogy tőlük kapta volna.2017. máj. 25. 16:04
1/2 anonim válasza:
nem illik kérdezni. ha menő lennél, elmondta volna.
2/2 anonim válasza:
Valószínüleg nem munkanélküli, hanem van valami - legális vagy illegális - jövedelemforrása. Ez lehet vállalkozása, akár interneten keresztül is, nyerhetett a lottón, lehet prostituált, de akár kábítószerkereskedö is, meg ezeken kívül bármi más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!