Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Élhet még a túlvilágban?

Élhet még a túlvilágban?

Figyelt kérdés
1 éve meghalt a papám :( . 02:00 volt. uncsitesóm Esztergomban lakik. nagyon fura volt hogy az ágyban feküdt mellettem. megkérdeztem mi történt és azt mondta hogy anyáéknak el kellett menniük. én mondtam hogy biztos buliba mentek. ő azt mondta bárcsak oda mentek volna. én már régebben olvastam hogy a kutyák látják a szellemeket. (a papám kiszáradásban halt meg) én mondtam hogy húú de kiszáradtam muszáj innom. aztán a kutyám elkezdett csaholni. kinéztünk semmit nem láttunk. én mondtam hogy a kutyák látják a szellemeket. akkor elaludtunk. reggel megtudtam. de mennem kellett verseny miatt. amikor hazaértem uncsitesómmal a harangot halgattuk. azt éreztük mintha papa a tudtunkra adta volna hogy a túlvilágban és és itt van köztünk csak nem emberi formában. ezt megvitattuk. szerintetek papa itt van köztünk csak szellem?
2014. dec. 30. 21:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet csak lejött hozzátok :) ez olyan mint ha eljönne hozzátok látogatóba :D
2014. dec. 30. 21:56
 2/2 A kérdező kommentje:
de lát minket?
2014. dec. 30. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!