Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a feleves atlagom 1.5...

Ha a feleves atlagom 1.5 akkor megbuktathat a tanar?

Figyelt kérdés
2017. máj. 24. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia. Középsuliban nagyon rossz voltam matekból. Nehezen ment, jártam plussz órákra, fizettem magántanárnak de akkor sem ment a matek, nagyon sok egyesem volt. Minden héten írtunk dogát én minden héten egyest kaptam. Jött az év vége és olyan 1.4 volt az átlagom tuti bukás úgy hittem. Aztán a tanár átengedett ami miatt érettségizhettem (jelentem simán meglett a kettes) sírtam mint egy kisgyerek a megkönnyebbüléstől. Azt mondta a tanár hogy csak a miatt engedett át mert látta rajtam az akarás. Elmentem fősulira, sikeresen lediplomáztam. (Persze olyan szakra mentem ahol nem kellett a matek.)

Szóval csak azt akartam ebből kihozni, hogy ha meghúztad magad év közbe, esetleg jártál korrepetálásra látta a tanár rajtad hogy akarod, akkor van esélyed hogy átengedjen. Volt egy srác ugyan úgy állt matekból mint én de őt nem engedte át így nem tudott matekból érettségizni sem.

2017. máj. 24. 21:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Melyik tantárgy?
2017. jún. 8. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!