Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha megvan a 4-as átlagom...

Ha megvan a 4-as átlagom megbuktathat?

Figyelt kérdés
Nemsokára vége az iskolának (középsuli), egész évben nagyon sokszor voltam beteg így sokat is hiányoztam. Tesire is kaptam jó párszor felmentést. A tanár állítása szerint egész évben eddig csak 2 órán voltam bent.. közben ezt az osztály többi része is tudja hogy hülyeség. DE ő megakar buktatni..
2015. ápr. 23. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van elég jegyed és ténylegesen 4-es az átlagod,nem teheti meg ne félj.
2015. ápr. 23. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Első: sajnos ez nincs így.

Meg van határozva, hogy összesen mennyit hiányozhatsz. Pontosan nem tudom az órák hány százalékáról hiányozhatsz, de bizony évet ismételhetsz, függetlenül attól, hogy igazolt vagy igazolatlan.

2015. ápr. 23. 13:35
 3/5 A kérdező kommentje:
hiányzásnál 6%-ot ír.. szóval nemértem.
2015. ápr. 23. 13:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha az órák több, mint 30%-áról hiányzol, akkor évet kell ismételned. Az csak a tanár jóindulatán múlik, hogy ezt a 30%-ot menyire tartja be (bár hozzáteszem, hogy érettségi évben még az 1-es átlagra is megadják a 2-est, ha "nem fontos" tárgyról van szó, mert nem akarnak kicseszni a diákokkal utolsó évben).
2015. ápr. 23. 15:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Ha 2-szer voltál csak bent szerinte,akkor miből van jegyed és hogy vagy 4-es?Nem értem minek kell szívózni a tanároknak és hogy miért érdeke buktatni.Előttem szólónak igaza van a hiányzásokkal kapcsolatban de akármit mondd a tanár,könnyen ki lehet számolni mennyit hiányoztál és ha nincs meg a max hiányzás nem kell parázni.Viszont úgy tudom ha meg is van,tehetsz osztályozó vizsgát.Bár ebben nem vagyok teljesen biztos.

2015. ápr. 23. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!