Hogy viseled hogy lassan 2 és fél napja folyamatosan esik?
Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul. Utálok a négy fal közt lenni. A kutyám se hajlandó kimenni, illetve kint elvégezni a dolgát. Emiatt is sok a veszekedés. Boltba se akar senki menni, mert zuhog. Unom, hogy nem tudunk a kertbe kimenni, és hogy egész nap fáj a fejem. :(2010. máj. 17. 06:23
1/20 anonim válasza:
Hát kövezzetek meg,de én annak örülnék ha esne,ne annyira mint eddig,és ne legyen ekkora szél!Mert nagyon félek a szélviharoktól!
2/20 anonim válasza:
Jó szarul! Utálom az esőt. Csak egy két helyen voltam kocsival de brrr... nem akarok kimenni. Suliba is elkéne menni de oda sincs semmi kedvem + 1szer oda elázni meg egyszer vissza!! :S
3/20 A kérdező kommentje:
Miért jó, hogy esik?
Csak ez a hülye szél ne lenne. Tönkreteszi a kertet, a szüleim 2 havi munkáját, a pénzről nem is beszélve amit belefektettek. :S
2010. máj. 17. 06:48
4/20 anonim válasza:
Első vagyok,nem jó hogy esik,nagyon nem,de én inkább az eső mellett maradok ha választani kellene,mint ennél a nagy szélnél..:(
5/20 A kérdező kommentje:
Ja értem.
Én a napsütésre szavazok.
2010. máj. 17. 07:12
6/20 anonim válasza:
Szarul! Elég legyen már az esőből!!
7/20 A kérdező kommentje:
Én is unom.
2010. máj. 17. 07:19
8/20 anonim válasza:
Délután nekem is suliba kellene mennem.De nem füllik hozzá a fogam!Elegem van ebből az időből:(
9/20 anonim válasza:
Nekem is kéne délután suliba mennem,de nagyon nem akarok ebbe a sz*ros időben:S
10/20 A kérdező kommentje:
Nekem 11re dokihoz kell mennem. Kutyát is kéne vinni, de az még várhat pár napot. (Chipet szeretnék neki beültetni)
2010. máj. 17. 07:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!