Levonhatja a számláról a pénzt?
Figyelt kérdés
Van egy játék, és találtam egy olyan oldalt, ahol tudunk ingyen szerezni a játékba pénzt,nem kell megvenni. Megkellett adni a felhasználónevet (ami a játékban a nevünk), és azt, hogy mennyi játékbeli pénzt szeretnénk. Beírtam ezeket, majd azt írta ki, hogy valami hiba történt, többször próbálkoztam, de sose volt jó. A játékban már fizettem számláról, de azt írták a játék készítői, hogy a fizetés biztonságos, mert nem tárolnak semmi fizetéssel kapcsolatos adatot. Szóval, ha beírtam a felhasználónevet, akkor ugye nem tudja sehogy se levonni a pénzt?2017. máj. 8. 23:40
1/3 anonim válasza:
Pénzt az előfizetésedből vagy bankkártyáról tudnak levonni. Ha nem adtál meg telefonszámot (ha telefonon játszol), vagy kártyaszámot, akkor sehonnan nem tudnak pénzt levonni. Amúgy az ilyen oldalak egyike se működik, elárulom. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2017. máj. 9. 06:14
3/3 anonim válasza:
Az ilyen oldalak csak vírust terjesztenek és adatokat próbálnak lopni tőled, de nem működnek. Pénzt ugye akkor tudnak levonni, ha megadtál hozzá valamilyen adatot. Természetes szőke leánykák számára készültek. Te is az vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!