Hogyan lehet egy srác ennyire igénytelen magával szemben?
Figyelt kérdés
Az egy évvel alattam járó évfolyamtársamt ma láttam közelről. Olyan volt, mint Férdi és a Béniből Béni... Szóval eléggé fel volt fúvódva ill. szét volt folyva olyan undor fogott tőle el, h. az nem igaz. Sokszor észre sem vett és ma úgy jött oda hozám, mintha semmi sem törtét volna. Anno sokat segítettem neki jegyzeket kölcsön kapott tőlem (egyetemit. Most így pár év után levelező képzésen összefutottam vele, de külön karra járunk. Régen távolról láttam és volt mikor rá is pirítottam, mert nem köszönt. Az ilyen egy bunkó, köcsög...Régen olyan 80kg volt. Most pedig olyan feje és nyaka volt, mint egy bikának...kb. 110 kg volt. Fújjjj2010. máj. 15. 18:07
1/17 A kérdező kommentje:
Ja a srác most 28 éves körüli.. :P
2010. máj. 15. 18:14
2/17 anonim válasza:
Neked nincs jobb dolgod mint másokkal folglalkozni?
3/17 anonim válasza:
Téged mit zavar hogy ki mennyire igénytelen. Biztos odavagy érte...
5/17 A kérdező kommentje:
Ez a véleményem. Mások 50hez közel olyan jól néznek ki; pl. Martin L. Gore Alan C. Wilder.
2010. máj. 15. 18:21
6/17 anonim válasza:
És te hogy nézel ki? lehet számára meg te vagy undorító és fújj..azért nem köszönhetett,,ennyi
7/17 A kérdező kommentje:
2010. máj. 15. 18:26
8/17 A kérdező kommentje:
Ja persze biztos azért. Az ember csak addig jó a másiknak míg hasznot húz belőle és utána le kell húzni. Sajnos manapság egyre több embernek ez a mentalitása... Szomorú...
2010. máj. 15. 18:28
9/17 anonim válasza:
Van,akinek a külseje undorító,van akinek a természete.Szerintem,te az utóbbi kategóriába tartozol.Bocs :/
10/17 A kérdező kommentje:
Szerintem az az udorító, aki elfelejti, h. a másik régen mit meg nem tett érte, hogy neki és a többi évfolyamtársának jobb legyen. És mégcsak egy köszönét sem érdemlek viszonzásul... Kár, h. ilyen világban élünk. Mki csak a maga kis világában él. Addig kell a másik a másiknak míg hasznot húz belőle aztán letapossa. A kedves hozzászólók biztos a törtető és másokon átgázoló kategóriába tartoznak...
2010. máj. 15. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!