Mit tegyem? Már nem birom! (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Elég érzékeny lány vagyok. Akár egy szó után is elmegy az élet kedvem. És ebben a 2 hónapban a hangulatom a béka feneke alatt 500m-el. Azért mert felkellek boldogan, jókedvűen, és mindig de mindig elrontja valaki a kedvem, akár egy mondattal is. És egyből újra lett vagyok a béka feneke alatt 500m-el. És minden reggel azon kell aggódnom, hogy vajon most ki fogja a hangulatom. Már nem birom. Már sehol sem találom a helyem, se otthon a sok veszekedés miatt, se a tánc terembe az edzső miatt, pedig a tánc az életem! Mit tegyem?
Elegem van!!!!
Segítsetek!
2010. máj. 15. 12:56
2/2 anonim válasza:
Ha minden apró hülyeségen fel tudsz akadni azon nem tudok mit segíteni... Egyszerűen engedd el a füled mellett.. Mások nálad sokkal rosszabb helyzetben élnek, tök vidámak és annak örülnek egyáltalán, hogy élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!