Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól lehetne jól berúgni? Eddig is iszogattunk a haverokkal de egy jó kis berúgás szerintetek hány éves kortól ajánlott? F/13

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 12:53
1 2
 11/16 anonim válasza:

egyébként 1 13 éves gyereknek mki a faszert kell innia vagy berugnia? semmi ertelme

ez 1 ujabb bu zi divat most a fiatalok körében?

2010. jún. 9. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Voltam már berúgva 1-2szer jajjajj az a szilveszer!! :D

13/F

2010. jún. 9. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

az ciki ha berúgsz... azt jelenti nem bírod az alkoholt.

az a jó ha sokat iszol és józan maradsz.

13/L

2010. jún. 9. 15:14
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát biztos nem 13 éves kortól :D Sztem várj még egy kicsit, idősebbeknek sem néz ki jól ha berúgnak, egy 13 évesnek milyen lenne? Nem azt mondom, hogy ne igyál, mert a fiatalok nagy része is csinálja. Várj egy szép kis alkalomra és sztem még pár évre :) Bár elvégre úgysem emlékszel rá, csak ilyen kis foszlányok maradnak, aztán belegondolsz, hogy basszus nemáár. És előttem vki jól modnta, legyen melletted aki józan, mert baj lehet :) Nekem ez a véleményem :)

16/L

2010. jún. 9. 16:00
 15/16 anonim válasza:

Miért kéne jól berúgni? Miért kéne berúgni? Nem értem. :P Attól jobb senkinek sem lesz (rosszabb viszont igen). Szerintem a leggázabb dolog, ha egy 12-15 éves kiskamasz leissza magát.

L/14

2010. jún. 9. 19:44
 16/16 anonim válasza:
13 évesen iszol?! Amúgy szerintem 16tól felfele, ha már nagyon be szeretnél rúgni..:P De nem tudom, miért akarnál.. Hol jó az neked??
2010. júl. 3. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!