Szerintetek hány éves kortól lehetne jól berúgni? Eddig is iszogattunk a haverokkal de egy jó kis berúgás szerintetek hány éves kortól ajánlott? F/13
sehány éves kortól nem ajánlott
részegnek lenni felnőtt fejjel se jó, és a másnaposság is kimondottan szar
amugy szerintem nincsen korhoz kötve..
de szerintem 13 évesen még fiatal vagy, várj egy olyan 2-3 évet ésután nyugodtan iszogathatsz..
de egyébként mivel a kor a kérdés, valószinüleg azért adják 18 éven felülieknek mert inkább nekik való...
Hidd el, semmit nem vesztettél, hogy még nem rúgtál be úgy mint egy állat (engedd meg a hasonlatot, ha már az állatokhoz írtad a kérdésedet :=) ). 40 éves vagyok, de még sosem voltam részeg, köszönöm jól vagyok nélküle, komolyan mondom, nincs hiányérzetem.
Becsicsenteni is más, amikor még gond nélkül tudsz járni, nem hánysz, nem csinálod össze magadat, stb., egyszóval még ember vagy. Így is remekül lehet szórakozni!
Semmi baj!
Nemtom miért az állatokhoz írtam...NEMEMLÉKSZEM xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!