Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól lehetne jól berúgni? Eddig is iszogattunk a haverokkal de egy jó kis berúgás szerintetek hány éves kortól ajánlott? F/13

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 12:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

sehány éves kortól nem ajánlott

részegnek lenni felnőtt fejjel se jó, és a másnaposság is kimondottan szar

2010. máj. 14. 12:58
 2/16 anonim ***** válasza:

amugy szerintem nincsen korhoz kötve..

de szerintem 13 évesen még fiatal vagy, várj egy olyan 2-3 évet ésután nyugodtan iszogathatsz..

de egyébként mivel a kor a kérdés, valószinüleg azért adják 18 éven felülieknek mert inkább nekik való...

2010. máj. 14. 13:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Akkor ma se iszok csiccsentésig :D:D
2010. máj. 14. 13:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok,de még sosem voltam berúgva.Nem azért,mert nem ittam,csak valahogy nagyon jól bírom alkoholt.Nem mintha gyakran innék.:P Tartogasd inkább valami jó kis alkalomra a "piaszüzesség" elvesztését.
2010. máj. 14. 13:06
 5/16 anonim ***** válasza:

Hidd el, semmit nem vesztettél, hogy még nem rúgtál be úgy mint egy állat (engedd meg a hasonlatot, ha már az állatokhoz írtad a kérdésedet :=) ). 40 éves vagyok, de még sosem voltam részeg, köszönöm jól vagyok nélküle, komolyan mondom, nincs hiányérzetem.

Becsicsenteni is más, amikor még gond nélkül tudsz járni, nem hánysz, nem csinálod össze magadat, stb., egyszóval még ember vagy. Így is remekül lehet szórakozni!

2010. máj. 14. 13:21
 6/16 anonim válasza:
69%
Az én osztálytársnőim is 13 évesek, és szinte minden hétvégén berúgnak... Lehet nekik gratulálni -.- (Bocsi az OFF-ért, csak úgy éreztem ezt le kell írnom)
2010. máj. 14. 13:23
 7/16 A kérdező kommentje:

Semmi baj!

Nemtom miért az állatokhoz írtam...NEMEMLÉKSZEM xD

2010. máj. 14. 13:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
En meg azt mondom neked, hogy probald ki, de mertekkel. Ne kapj alkoholmergezest. Ne legyen boven italod, hogy nehogy tullepd a hatart. Ne egyedul tedd. Legyen valaki jozan is. Ha nem probalod ki, hogy meddig mehetsz, nem fogod soha sem tudni, hogy hol a hatar. Es legrosszabbkor fogod felholtra inni magad. Ha mar ki szeretned probalni igy tedd. De ha nem kulonosebben erdekel, akkor valoban ne tedd. Felesleges. A nok sem szeretik ha a fiuk isznak. A masnapot utalni fogod. Egy tanacs: Ne hagyd magad rabeszelni az italra. Annyit igyal, amennyi jolesik. Elobb utobb ugyis inni fogsz, de maradj ember! 36F
2010. máj. 14. 13:41
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. máj. 14. 14:15
 10/16 anonim ***** válasza:
Hát, látod a Stohl Bucinak is sikerült. Neked is menni fog. Hátha te is olyan sikeres leszel, mint ő.
2010. máj. 14. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!