Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire fájdalmas egy hát...

Mennyire fájdalmas egy hát tetoválás?

Figyelt kérdés

A hát felső részén, a két lapocka felett, a nyak alatt...

Két órás művelet.. Mennyire kibírható..

2017. ápr. 20. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:
"...hol van a fálydalom küszöböd, mennyire bírod a fájdalmat? Ez minden embernél más... ami nekem nem fáj, másnak lehet már iszonyúan... vagy fordítva.
2017. ápr. 20. 12:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem ez lesz az első tetoválásom.. De ez az első nagy. Kitöltött, amit árnyékolni színezni kell még nem volt ilyen méretben. Csak kisebb volt.
2017. ápr. 20. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem felkar volt kb 3,5-4 óra ,az első 2 óra lazán eltelt, a következő egy óra már fájt amikor a végén vitte fel a fehéret majd beszartam
2017. ápr. 20. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:
a felkar belső felén is volt? igaz hogy egy idő után zsibbad egy kicsit?
2017. ápr. 20. 17:11
 5/6 anonim ***** válasza:
A belső felén nem csak kb középig, igen zsibbad is, de gondold el az egész egy eleven seb ami folyamatosan vérzik ,ha törölgeti ,ha feszíti,fogja, csak fájt,de összességében kibírja az ember
2017. ápr. 21. 17:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem alkaron van, de nem hiszem, hogy vészes a hát. Max. gericnél egy kicsit.
2017. ápr. 23. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!