Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire fájdalmas a tetoválás?

Mennyire fájdalmas a tetoválás?

Figyelt kérdés
Még nincs tetkóm de nagyon szeretnék csináltatni. :) Mennyire fájdalmas? Ez attól függ, hogy hova szeretnék csináltatni tetoválást?
2016. jún. 1. 19:03
 1/6 crudy ***** válasza:
Igen ez erősen függ a helytől és attól h te speciel h reagálsz a fájdalomra. Hova tervezted?
2016. jún. 1. 19:52
 2/6 A kérdező kommentje:
alkarra! Egy felíratott!
2016. jún. 2. 08:32
 3/6 anonim válasza:
Alkarra nem vészes, bár szerintem aki nagyon akar tetoválást annak nem fog számítani mennyire fáj, a végeredmény lesz a fontos...meg igazából mindenki máshogy viseli el a fájdalmat
2016. jún. 2. 16:49
 4/6 crudy ***** válasza:
Én az oldalamra tetováltattam úgy h nem nagyon tudtam h melyik pont milyen és majd meg haltam. Utólag mondták h igazából ott a legrosszabb. Van akit bárhol varrnak, semmi extra fájdalmat nem él meg. Változó
2016. jún. 2. 17:28
 5/6 anonim válasza:
De alkaron belül is van 2 rész, belső oldal jobban fáj mint a külső. De ez tényleg ember függő illetve most voltam tetoválni és számít, hogy színes vagy sima fekete-e a tetoválás mert a fekete rész nekem szinte egyáltalán nem fájt, inkább kellemetlennek mondanám (ez a tetoválás 90%-át tette ki) És volt egy kevés színes ami bitangul fájt, mivel azt jobban bele kell dolgozni a bőrbe mert könnyebben kidobja a bőröd a színes festéket. Nekem dobott is ki a színesből, majd ha teljesen legyógyult megyek vissza javíttatni.
2016. jún. 2. 20:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!!
2016. jún. 3. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!