Hol kaphatok a legolcsóbban Desert Eagle-t (Sivatagi Sas)? (bővebben lent, nem az, aminek látszik)
olyan kéne, ami maximum 20 ezer forint!!! Tökmindegy, hogy igazi, vagy Airsoft, vagy akár csak egy kis gyerekjáték pisztoly, ami csak hangot ad, tökmindegy hogy mi, csak ez teljesüljön:
UGYANÚGY NÉZZEN KI, MINT AZ IGAZI DESERT EAGLE!!!!!!
MINDEN ÉRDEKEL!
airsoftgun.hu
vagy googleba
44es bázis
vagy keleti front.
Használd a googlet te CS bajnok.
lécci mondjatok konkrét árakat és honlapokat, vagy üzleteket (vagy játékboltokat), ahol meg tudom venni!!!!!!!!!!!
LÉCCI SEGÍTSETEK NEKEM!!! EZ NEKEM NAGYON FONTOS (meg a fiamnak)!!!!!!!!!
MINDEN HONLAP, VAGY INFORMÁCIÓ ÉRDEKEL, AMI VMILYEN MÓDON KAPCSOLATBAN ÁLL EZZEL A KÉRDÉSSEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁRAKAT ÉS TERMÉKEKET LEÍRÁSSAL, HONLAPPAL, VAGY INFÓKKAL!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLS!!!!!!!
Köcce!
tegnap 21:27 vagyok
Te CS bajnok, 3! honlap cimet irtam. Igaz 2-nél a google első találata lesz a jó. És a honlapokon vannak árak, söt mielött azt mondanád hogy messze vannak, házhoz szállitás is van.
"Tökmindegy, hogy igazi"
Ez azért nem kellet volna irni. Mert a 20 ezer Ft még az engedélyre se elég. Ha az igazi ára érdekel nézd meg az impactgun-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!