Hol és mennyiért kaphatok legolcsóbban jó epilátort?
Szóval nem szeretnék olyan 8-10 ezret kiadni érte (mert nem tudok)... Maximum 4-5ezer ami belefér...
Tudnátok mondani típusokat ami bejött nektek és hogy hol vettétek?
Csipeszes? Ezt hogy érted?
Én úgy tudtam, hogy csak egy féle van, ami így tövestül kitépi a szörszálakat.. De mondjuk nem értek hozzá..
A régimnek ilyen a feje:
Az újnak, amit most vettem, pedig ilyen a feje:
Illetve pont ilyenjeim vannak. Kicsit másképp állnak benne a csipeszkék. Az előbbi, azaz a régi nekem jobban bevált. De tegnap épp olvastam, hogy valakinek meg a másik. Szóval van olcsó epilátor teszveszen, vaterán, de hogy neked melyik lesz jó, azt nem tudom megmondani.
nekem ilyenem van, braun és meg vagyok vele elégedve. asszem 3-4 ezerért vettem. itt használtan persze olcsóbbért adják. :))
szija!:)
a media-marktban van most akciós tökjó epilátor. most igy hirtelen nemtudom a márkáját,de bemész és látni fogod. 2990 Ft ha jol emlékszem:) De ott van pár olcsó,ami jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!