50 000 forintig választhatok fényképezőgépet. Milyet ajánlotok? Linket kérnék.
Pl. ez most új és a csapból is ez folyik...
Akarsz-e makrózni ?
Nagy zoom átfogásra szükséged van ?
Akarsz esetleg később többet foglalkozni a fényképezéssel ? El tudod képzelni azt, hogy sokadik tökölésre csinálj egy olyan fényképet, hogy mindenkinek leessen az álla? pl. a tied... akkor olyat válassz, amin van full manuális mód is
Egyébként én már nem ajánlom ilyen kategóriában a Fuji-kat. Inkább a Canon (vagy Nikon, vagy régebbi Fuji...). A többi gyártó ebben az árkategóriában nem játszik. Esetleg elvétve 1-1 Sony, vagy Panasonic... régebben Olympos is, de az már nagyon a múlté.
Ajánlom az extreme digital oldalát, illetve a pixinfo-t, ha fényképezőt akarsz választani.
Szia!
Szeretnék többet foglalkozni a fényképezéssel, de az időm kevés. A legfőképpen arra kell, hogy a kisfiaimat fotózhassam, és a férjemtől most ezt kapom.Persze nem baj ha 60-ba csúszik az ára. Én ezt néztem: [link]
véleményed?
Az első linknél nem tudom melyikre gondoltál, mert nem gép jön be, hanem csomó reklám.
Egyébként a Fuji jóval jobb minőségű gépeket/képeket csinál ebben a kategóriában, hosszabb távon kifizetődőbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!