Ilyen dolgokhoz milyen fényképezőgépet vegyek? (lásd alább)
Figyelt kérdés
Kiránduláshoz szeretném főként,de itthoni fotózásra is használnám, és közelről is szépen fotózzon. Ilyen dolgokra melyik fajták jók?
14/F
2011. júl. 19. 16:19
2/8 A kérdező kommentje:
hát maximum 20-22 FT
2011. júl. 19. 16:28
3/8 A kérdező kommentje:
* 20-22 ezer FT
2011. júl. 19. 16:28
4/8 anonim válasza:
Nekem egy Panasonic Lumix DMC-FS10-em van és nagyon jól használható azokra a célokra amiket te írtál. Nem egy komoly, bonyolult gép igaz, de azért jól használható.
5/8 dirtboy válasza:
az nagyon kevés, az olyanokkal csak katingatni lehet de beállítások nem nagyon vannak, és nem is válogathatsz a gépek közt mert nem sok van abban az árban
6/8 dirtboy válasza:
na néztem neked egy Samsung es65-öt az szerintem megfelelő lesz az igényeidnek. majd árukeresőben nézd meg van már 18 750ft ért is.Ja és macro képet is elég közelről tud úgyhogy azt a kívánságodat is kielégíti a gép
7/8 dirtboy válasza:
ja nem árukeresőt akartam írni hanem árgépet ott megtalálod hogy hol a legolcsóbb
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, legolcsóbb ára 16 500 FT
2011. júl. 19. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!