Csak én érzem úgy, hogy nem ebbe a generációba kellett volna születnem? 15/L
Arra gondolok, hogy egyszerűen nem ebben a világban tudnám megvalósítani önmagam. Úgy érzem, hogy a 80as évek végén/90es évek legelején kellett volna ilyen korúnak lennem. Gyakorlatilag a szüleim korosztályát irígylem, hogy nem egy ilyen eltorzult, internetközpontú világban kellett felnőniük. Na meg ne is említsem a Guns N' Roses-t, AC/DC-t, Metallica-t. A rock fénykora. Dióhéjban úgy érzem, hogy a lelkem valahol elkeveredett a 80as évek Amerikájában :D
Ezzel egyedül vagyok? Mondjátok, hogy nem! Aki úgy érzi, hogy nem ebben a korban kéne élnie jelentkezzen! Nagyon jó lenne találni valakit, aki hasonlóan érez. Kíváncsi vagyok. Válaszokat köszönöm :D <3
Nem vagy egyedül.
Jópár èvvel ezelőtt találtam egy könyvet Woodstockról. Elolvastam az első 3 oldalt ès jóformán bőghetnèkem volt, hogy nem voltam ott :D
Ja, ès Helloween Michael Kiske-vel, Iron Maiden, itthonról pedig az Ossian az örök kedvenc. Szerencsère az utóbbi kettőt mèg lehet látni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!