Hangya ment a billentyűzetembe! Mit csináljak? D:
fujjj én már kidobtam volna a billentyűzet, merrt irtózom a hangyáktől és ne tudnék úgy írni, hogy it mászkálnak +o(
Amúgy van a billentyűzeten alul pár csavar, csavard ki....és szét lehet szedni meg össze rakni is, nem nehéz, nekem lány létemre sikerült, meg így kitisztítani
NEKEM IS!aslj
ewfwenvklLKND WSD AJD L
DSAJKJ WSDPOA WDÚDL
Először is : rakj egy párologtatót a billentyűzet mellé . Aztán vegyél egy zöld gyertyát . vedd ki a J billentyűt . A J billentyűre csöpögtess viaszt aztán helyezt rá a gyertyát. Minden éjjel 1:28 kor gyújtsd meg a gyergyát 8 percre. Ezt az eljárást 5 napig kell ismételni.
Ha a gyertyás kurzusnak vége, akkor nádszálba csaavart Ginzeng fűre csepegtess ginzeng gyökér 83 % os párlatát, majd gyujtsd meg. Fújd el , de még parázsló állap otban legyen majd fktesd bele a vbnm és a space közé.
A numLock gombot kapcsolgatsd a siker érdekében 8 óránként. Forrás : Indo - Európai inszempinális univerzum konferenciai tárgyalás 356 os székének alatti rejtett tároló kübli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!