Beleesett egy mandarinhéj-darabka a billentyűzetembe! Nem fog születni icipici narancstyűzet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 19:26
1/12 szamóca. válasza:
ha ez ígyműködne... az én billentyűzetem szerintem már minden van, nefélj nem támad meg éjjel:D
2/12 anonim válasza:
hűű, ott nekem is már sok minden volt, többek között körömdarabka, ceruzahegy, tű, joghurt, hajszálak, tej, ételdarabok, morzsa, papírfecni...el sem tudom képzelni, h mik lehetnek a betűk alatt, ha látom azt, amit a betűk között van :S
és az a legszörnyűbb, h hiába próbálom kitakarítani, nem megy :(
3/12 anonim válasza:
Ha mandarinhéj esett bele, akkor nem narancstyűzet, hanem iciri-piciri mandityűzet fog születni. :D
4/12 anonim válasza:
a gomokat egyébként le lehet szedni, és ki lehet rázni a piszkot belőle,utánna vissza is lehet rakni őket. :)
5/12 anonim válasza:
Komplett billentyűzet nem, de ha nem védekezett a billentyűzeted, esetleg becsúszhat egy-két mandantyű.
6/12 szexiboj válasza:
Most adj be neki egy formázó tablettát, de máskor használjanak fóliát..
7/12 szamóca. válasza:
naezt a gombokat lelehet szedni dumát azért ovatosan.... én nagy bátran leszedtem, fél évembe tellett mire mindet vissza tudtam operálni mert soook apró darabra esett:D:D
8/12 anonim válasza:
az én billentyűzetem csak a gombát kapta el
9/12 anonim válasza:
bilenntyűzet fejre fordítása (ott fogdd, ahol nem esik rá a kezedre a kosz) és rázzd... O.o
10/12 anonim válasza:
születhet ,ha azelött beleesett narantyüzet és meghágta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!