Legnépszerűbb cigány nevek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 00:13
31/131 anonim válasza:
Előző: Először is köszönöm szépen!:) Nem írok semmi mást,csak hogy nem fogok lealacsonyodni hozzád,és ócsárolni téged:) Felesleges:)
32/131 anonim válasza:
Te Amanda.. szerintem nem véletlen hogy 0%-ban adsz hasznos válaszokat... menj inkább vissza a szomszéd gádzsik közéé..
33/131 A kérdező kommentje:
te Amanda hát nemsemmi eza a válasz XD ez egy kérdezős oldal ahol meglehet tudni dolgokat nyilván azért tettem fel ezt a kérdést hogy okosabb legyek ,egyébként Maximilián vagyok méghozzá Varga XD
2010. máj. 15. 21:42
34/131 anonim válasza:
a pikaccsu volt a legnagyobb..haat..jot rohogtem.
35/131 anonim válasza:
Gyermek koromban ment a Dragon Ball, és a cigány - pardon roma - osztálytársam amikor a testvére megszületett akkor azt tanácsolta a szüleinek hívják a tesóját Orsós SonGokunak.Emlékszem anyakönyveztették is, még a helyi TV-ben is benne voltak.
36/131 anonim válasza:
37/131 anonim válasza:
Kolmpár MárlonBrándó, Lakatos Szándokán
38/131 anonim válasza:
Dollár , Aranka , József , Roland , Pista , Rómeó , Zoltán , Gábor végülis ilyen "giccses" nevek.
39/131 anonim válasza:
Zoltán, Gábor, Roland, István mióta giccses te f#szfej?:D
40/131 anonim válasza:
Istenem... első királyunkat Istvánnak hívták... aki azt gondolja, hogy ez giccses, és bármi köze van a cigányokhoz, az elmehet a sunyiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!