Legnépszerűbb cigány nevek?
Tegnapelőtt 00:17
Én Amanda vagyok>.< Értelmes,okos,és mások szerint aranyos..^^
És egyáltalán nem szégyenlem,hogy negyed vér vagyok:)
Ennyit rólam. Te meg büszke lehetsz magadra(Jaa,és egyébként az Amanda Amerikában volt elterjedt nép) Bocsi:)
Meg mi az hogy legelterjedtebb cigány nevek? Unatkozol? Miért neked mi a neved,hogy olyan büszke vagy rá? Még ilyeneket kérdezni..Ebből látszik mennyire ... vagy..SZÁNALOM-.- bocsi:)
Előző: szerintem neked az a negyedvér romaság is megártott. Minek jössz ide kötekedni, amikor a kérdező az égvilágon semmi bántót nem mondott??? Olvasd el légyszíves a kérdést, legyélszíves! Miért érzed azt sértőnek, hogy valaki nevek iránt érdeklődik, cicabogár??? Vagy csak az indok kell, hogy beszólogass?
Múltkor küldtem egy levelet a volt osztálytársamnak, osztálytalálkozó ügyében. Valószínűleg nem ismert rám, mert ezt írta vissza:
"temeg kia f*sz vagy??? mitakarsz, te suttyó? XD"
Mindezt arra, hogy lenne-e kedve eljönni osztálytalálkozóra. Úgy látszik, a cigányoknak már a vérükben van a picsogás, hogy mindenre így kell válaszolni, a rohadt életbe!! Kedves utolsó, tégy a világnak egy szívességet, és kösd föl magad a legközelebbi szilvafára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!