Most mit csináljak cs go fast trades problémámmal?
Figyelt kérdés
egy csgo-exchange.de nevezetű oldalon regisztráltam, és depositoltam több mint 90 $-t. ezután withdrawalni akartam, de nem engedi, mert azt írja: To withdraw inventory, you need to recharge at least $50. De közben meg töltöttem föl több mint 50$-t!!!!! Ezután írtam a óz ottani supportnak vagy már 10-szer, és nincs semmi válasz. ez történt április 2.-án. És az az érdekes h közben meg nő a tradek száma xD. Valaki tudna segíteni h ilyenkor tudok egy idő után withdrawalni vagy beszoptam rendesen??? Vkinek volt már ilyenben része, főleg azok kommentjére lennék kíváncsi.2017. ápr. 8. 09:41
1/2 anonim válasza:
Beszoptad. A 90 után még +50-et kér feltölteni, ne a 90-be számold bele. A gambling oldalak eleve illegálisak, így simán lehet közte lehúzás is. Steam-nek nem írhatsz mert önként adtad át a skineket, ráadásul illegális oldalnak amiben nem fognak segíteni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :D Legalább ezt is megtudtam, saját kárából tanul az ember sajnos :( de legalább ezt is tudom :)
2017. ápr. 8. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!